Αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020-2021

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, φέτος διαφοροποιείται η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) και η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως και με απλά βήματα.  Όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ΓΕΛ που ενδιαφέρονται για πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, υποβάλλουν τη σχετική Α-Δ.  Βρίσκουν το υπόδειγμα (Α-Δ ΓΕΛ, 1 σελίδα για υποβολή), και χωρίς δικαιολογητικά το συμπληρώνουν και το αποστέλλουν στο email (mail@5lyk-trikal.tri.sch.gr) του σχολείου  όπου και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά.  Για να το συμπληρώσουν σωστά, καλό είναι να διαβάσουν τις οδηγίες (ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΛ)

Η προθεσμία υποβολής από τους μαθητές με mail προς το Λύκειο είναι 25-30 Νοεμβρίου.

  • Δείτε τη  σχετική εγκύκλιο για την υποβολή Αίτησης- Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2021, ΜΟΝΟ για μαθητές. Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση Δήλωση σε επόμενο στάδιο που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Απαραίτητα υποδείγματα και οδηγίες.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για τα 3 μουσικά Τμήματα, συμπληρώνουν και αποστέλλουν με email στο  επιπλέον Α-Δ (Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ), αφού διαβάσουν και τον κατάλογο μουσικών οργάνων (ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ).  Η Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΓΕΛ για υποβολή υποβάλλεται ΜΟΝΟ από τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής.

Για τη διευκόλυνση των μαθητών, το σχολείο θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή με mail με τους μαθητές και θα τους ενημερώσει για τη διαδικασία της Αίτησης-Δήλωσης. Για τυχόν απορίες, οι μαθητές θα απευθύνονται τηλεφωνικά ή με mail στα Λύκειο. Σε κάθε περίπτωση σε επόμενο χρονικό στάδιο, θα ελεγχθεί η ορθότητα των στοιχείων και των προτιμήσεων των υποψηφίων και θα αποκατασταθούν τυχόν ελλείψεις ή σφάλματα.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *